Despre - Dezinsectie - Deratizare - Dezinfectie Nebulizare
15466
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15466,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Despre Crystal Ecologic Eurodom

Asigurarea succesului clientilor

Cu o experienta vasta in domeniul serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, echipa noastra de experti va ajuta sa scapati de daunatori in cel mai scurt timp si sa va protejati impotriva germenilor si agentilor patogeni. Lucram cu maxim profesionalism si responsabilitate la toate proiectele in care noi suntem implicati si nu ne oprim pana cand nu suntem siguri ca rezultatele sunt cele mai bune.

 

Venim in intampinarea tuturor clientilor nostri cu solutii optime ce sunt adaptate de la caz la caz fiecarei situatii. Tot ceea ce ne incojoara, acasa sau la locul de munca, poate fi periculos pentru propria sanatate. In orice locuinta sau spatiu comercial isi pot face loc rozatoare, insecte sau daunatori ce transmit microbi periculosi. In astfel de cazuri, actionam prin metode si mijloace specifice pentru a face cea mai buna dezinsectie, deratizare sau dezinfectie.

Contactati-ne Astazi

De-a lungul timpului, noi ne-am imbunatatit oferta de servicii asigurate clientilor nostri, am invatat din greseli si am lucrat din ce in ce mai bine. Astfel, acum am ajuns sa avem un numar ridicat de clienti, iar acest numar este in crestere! Printre principalele noastre calitati se numara rapiditatea si eficienta cu care lucram la fiecare caz in parte. Nu refuzam niciodata o comanda, chiar daca stim ca e greu si ca efortul depus este mult mai mare. Insa noi tinem la satisfactia clientilor nostri si la buna comunicare cu ei.
Intervenim de urgenta, la orice ora, acolo unde situatia scapa de sub control, iar oamenii simt ca nu mai pot scapa de rozatoare, gandaci sau alti daunatori. Prin serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie  am readus zambetul pe buze proprietarilor de locuinte, managerilor de spitale, de companii sau celor care conduc scoli, gradinite si camine de batrani. Ne situam in topul celor mai bune firme de deratizare, dezinsectie si dezinfectie din Bucuresti, iar calitatea serviciilor prestate de noi este recunoscuta pe piata de profil.
Bugetul dvs. personal nu va avea de suferit deoarece preturile noastre sunt calculate strict pentru ceea ce avem de facut, fara a cere niciun ban in plus. Totul este achitat cu factura, pe baza unui contract, cu toate detaliile la vedere. Echipele noastre de experti in deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt supravegheate de coordonatori care se ingrijesc de bunul mers al lucrurilor, in orice conditii. In plus, garantam confidentialitate maxima oriunde intram, astfel incat dvs. sa nu va faceti griji in legatura cu nimic.
dezinsectie bucuresti

Cu timpul nostru de raspuns de 24 de ore, va asiguram ca problema dvs. de combatere a daunatorilor va fi adresata imediat. Noi facem protectia impotriva daunatorilor usoara si fara probleme, oferindu-va cea mai buna experienta în acest domeniu.

Ce va oferim?

Serviciile noastre profesionale sunt foarte apreciate de toti clientii nostri, caci ei revin la noi de fiecare data cand au nevoie de ajutor. In fiecare caz in care noi am intervenit, eficienta cu care am actionat a fost maxima. Dispunem de logistica necesara si de echipamente profesionale folosite la dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Substantele pe care le folosim sunt avizate oficial de Ministerul Sanatatii si sunt insotite de toate certificatele necesare.

Cu ce costuri?

Operam la costuri foarte bune pentru dvs. si va facem o oferta personalizata de servicii dezinsectie, deratizare sau dezinfectie. Garantam faptul ca veti scapa de rozatoare, gandaci, daunatori si agenti microbieni. In prima faza, noi trimitem un angajat la sediul sau adresa dvs. pentru a face o evaluare a situatiei. In aceasta faza, puteti pune la punct toate detaliile colaborarii noastre si veti afla, inca de la inceput, pretul pachetului de servicii pentru care optati.

Cui ne adresam?

Noi ne adresam clientilor persoana fizica sau juridica din Bucuresti si imprejurimi. Asiguram servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in orice tip de imobil si in imprejurimile acestuia. Lucram cu aceeasi eficienta in restaurante, baruri, magazine, centre comerciale mari, cazinouri, camine de batrani, scoli, gradinite, primarii sau sedii ale unor firme. Lista locurilor in care intervenim este mult mai lunga, insa acestea se numara printre cele mai importante.

Aveți probleme cu rozatoarele sau gandacii?

Expertii nostri DDD le vor rezolva in cel mai scurt timp

Suna Acum