Servicii DDD - Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie - Cere Oferta!
15492
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15492,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Servicii DDD

dezinfectie nebulizare, servicii dezinfectie

Va oferim cele mai bune servicii DDD din Bucuresti si imprejurimi

Noi gasim intotdeauna cele mai bune solutii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru fiecare client, fie ca e vorba de persoane fizice, fie ca e vorba de persoane juridice. Seriozitatea si profesionalismul cu care noi am prestat mereu aceste servicii DDD ne-au impus pe piata de profil in preferintele celor care vor sa scape de daunatori si pericole microbiene.

ddd

Servicii DDD

Rezidentiale

DDD Crystal Eco Eurodom ofera servicii de control al daunatorilor si este numele in care poti avea incredere si cu care poti rezolva orice problema legata de dezinsectie, dezinfectie sau deratizare.

Va propunem servicii DDD rezidentiale ce sunt foarte rapide si eficiente oferind cel mai inalt nivel de siguranta pentru familie, prieteni sau animale. Muncim cu seriozitate si eficienta  pentru nevoile fiecarui client de a proteja cea mai importanta investitie in viata, locuinta proprie

Servicii DDD Comerciale

Comerciale

Nu conteaza ce fel de afacere conduci, avem mereu solutia potrivita pentru tine.

Cand alegi servicii DDD de la Crystal Eco Eurodom , alegi un program care se adreseaza nevoilor specifice afacerii tale. Vom incepe cu o inspectie amanuntita a locatiei iar ulterior  livram solutia personalizata ce contribuie la furnizarea rezultatelor  de neegalat pentru a satisface nevoile tale.

Pentru a ne asigura ca prestam cele mai bune servicii DDD, noi elaboram un plan bine pus la punct pentru fiecare client. In fiecare luna, punem la dispozitie beneficiarului rapoartele care arata eficienta activitatii noastre, informatii despre substantele folosite, frecventa interventiilor, suprafata acoperita etc.

In unitatile sanitare, pericolul infectarii este mare, in cazul in care dezinfectarea nu este facuta conform normelor in vigoare elaborate de Ministerul Sanatatii. Noi nu facem niciun compromis in aceasta privinta si ne asiguram ca dezinfectarea respecta protocolul stabilit prin contractele de prestare servicii DDD.

Spre deosebire de altii, noi ne desfasuram activitatea in conditii de transparenta maxima, punem la dispozitie beneficiarilor toate buletinele de analize necesare si efectuam servicii DDD conform celor mai inalte standarde in domeniu.

Am reusit sa ne  impunem pe piata din Romania prin calitatea serviciilor oferite, promptitudine si seriozitatea lucrarilor efectuate de specialistii nostrii. Tot ceea ce tine de aceste servicii DDD cade in sarcina noastra, astfel incat dvs. sa nu aveti absolut nicio grija cu privire la bacterii, virusuri si daunatori.

Pentru servicii urgente

0768.043.408

Crystal Eco Eurodom va poate vizita

in mod regulat pentru monitorizarea

locuintei, spatiului comercial pentru a evita

infestarea cu bacterii , virusuiri, daunatori

Pentru a veni in intampinarea tuturor clientilor nostri, oferim reduceri la servicii DDD celor care incheie contracte pe termen lung cu noi si daca agentii economici respectivi au mai multe puncte de lucru in care intervenim prin contracte de servicii DDD. Reducerile noastre nu sunt menite a va impresiona deoarece nimeni nu poate garanta un serviciu eficient la preturi foarte mici. Costul substantelor, al interventiilor personalului, taxele si alte cheltuieli implicate in aceasta activitate ne limiteaza procentul reducerii aplicate.

Totusi, in functie de complexitatea fiecarui caz, noi intervenim cu servicii DDD la cel mai bun pret, cu respectarea unui raport bun cu calitatea acestor servicii DDD. Programul nostru de lucru este flexibil, fiind adaptat in functie de client. In functie de preferinta agentilor economici, putem interveni inclusiv pe timpul noptii, astfel incat activitatea desfasurata in aceste unitati sa nu fie deloc afectata. Interventiile noastre va vor scapa definitiv de problema sobolanilor, gandacilor, insectelor sau a altor daunatori. Va asteptam sa ne contactati pentru a va oferi cele mai bune servicii DDD

DOAR 3 PASI SIMPLI SPRE O CASA FARA DAUNATORI

PASUL 1

INSPECTIE GRATUITA

servicii ddd

PASUL 2

CONSULTANTA

ddd

PASUL 3

TRATAMENT

Angajatii nostri care presteaza aceste servicii DDD au o conduita ireprosabila si comunica foarte bine cu toti beneficiarii. Contractele incheiate pentru servicii DDD contin clauze ferme, clauze de confidentialitate si termene clare ce sunt respectate in fiecare caz in parte. Tratamentele efectuate de noi vizeaza mai multe tipuri de insecte, gandaci si daunatori, actionand cu eficienta maxima si in cazul bacteriilor si al virusurilor.

Tratamentele aplicate de noi in cadrul acestor servicii sunt personalizate si implica substante raticide, biocide si insecticide atestate pe piata de profil. In indepartarea pericolelor si a daunatorilor, noi implicam atat mijloace si metode mecanice, cat si unele chimice. Avem grija de mediul inconjurator, de oameni si de animale atunci cand aplicam un anumit tip de tratament.

GARANTAM CALITATEA LUCRARILOR
Suna Acum